Samarbetspartners

ny motala24 150

 

FB IMG 1540195486549

motala ostergotlands sjosta

otema

studieframjandet

emilotheecstaticsLördag den 23 april kl. 19:30

Restaurang Skepparpinan, Folkets Hus, Motala

Blueskonsert Emil & The Ecstatics från Stockholm

Emil & The Ecstatics Stockholmsbaserade Emil & The Ecstatics räknas idag som ett av de främsta namnen på den europeiska roots scenen. Efter otaliga festival och klubbspelningar samt fem fullängdsalbum, har Emil och bandet visat att man är här för att stanna. Många fina albumrecensioner till trots lägger bandet sin energi på vad dom gör bäst: Livekonserter. Lyssnare och publik över hela Europa är överens om att här bjuds man på en spelglädje och show utan motstycke. En annan del värd att nämnas är de många intressanta samarbeten med vänner så som Baskery, Rolf Wikström, Sven Zetterberg, Carlos Del Junco, Max Schultz, Knockout Greg mfl. Både på vägarna och I studion. Dom senaste skivorna heter “Live At Fasching” där bandet försökt fånga liveupplevelsen på skiva, samt “Rise Again” med 8 helt nya spår varav de flesta originallåtar. Under 2022 kommer en ny EP se ljuset. Resan har bara börjat!
”Emil var nära vän med Sven Zetterberg som var en av hans stora inspirationskällor. Emil medverkade på minnsekonserten för Sven på Fasching 2017, och under hösten 2021 var han även gästartist med konstellationen ”Sven Zetterbergs Vänner” med bla Hank Jansson från Chicago Express i Stockholm och Kopparberg”

Emil Arvidsson – Sång / Gitarrer
Johan Bendrik – Hammond Orgel / Piano
Mats Hammarlöf – Bas
Daniel Olsson – Trummor

Entré
Ordinarie 250 kr
Medlem 200 kr
Ungdom t.o.m.18 år 50 kr
Kassan öppnar 18:30

Boka mat/bord: 0141 – 480 50 mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Meny som serveras på Skepparpinan: Schnitzel alt Vegetarisk Schnitzel båda med
rostad potatis, ärtor och skysås.
Pris: 159 kr ex dryck (Serveras mellan 18:30 till ca 19:30-20:00) 

Motala Jazz & Blues © 2018